20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
400 gkalmāri2 ĒKmilti eļļa (vārīšanai)1 sīpols1 paprika1 citrons150 mlmajonēze1 ķiploka daiviņa
Pagatavošana
1
Katliņā liek karsēties eļļu fritēšanai. Tikmēr kalmārus sagriež gredzenos, apvārta miltos, liekos miltus nopurinot.
2
Sagatavo platu šķīvi ar papīra dvieli, kalmāru susināšanai.
3
Papriku iztīra un sagriež stērbelēs, sīpolus sagriež gredzenos.
4
Karstā eļļā nelielās porcijās liek kalmāra gredzenus un taustekļus, vāra 1 - 2 minūtes. Liek uz dvielīša nosusināties.
5
Pēc kalmāriem eļļā vāra sīpolus un papriku, liek uz salvetes nosusināties.
6
Lielā šķīvī samaisa kalmārus ar apcepto papriku un sīpoliem, pasniedz ar citrona daiviņām un majonēzi, kurai pievienots rīvēts ķiploks.
Ass un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaSpāņu nacionālā virtuvePasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasAugu eļļaCitroniKalmāriMiltiPaprikaĶiplokiMajonēzeSīpoli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit