15Minūtes
6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
2 ĒKolīveļļa4 kalmāri6 sparģeļi pēc garšassāls pēc garšasmelnie pipari1 ĒKcitronu sula
Pagatavošana
1
Sakarsē pannu ar eļļu. Tikmēr garenvirzienā pārgriež kalmāru un iekšpusi ar nazi viegli sagriež rombveidā. Ja nepieciešams, pirms tam iztīra kalmāra skrimšļus un iekšējo plēvīti.
2
Ja sparģeļi lieli un resni, tos garenvirzienā pārgriež uz pusēm.
3
Liek kalmārus karstajā eļļā ar sagraizīto sānu uz leju, tajā pašā pannā liek sparģeļus.
4
Pēc 2 minūtēm kalmārus apgriež apkārt un turpina cept vēl 1 - 2 minūtes. Kad kalmārs apcepies un sarullējies, to noņem no pannas un sagriež kumosa lieluma gabalos, sajauc ar sparģeļiem.
5
Apslacina ar citronu sulu, dažām lāsēm olīveļļu, viegli apkaisa ar sāli un pipariem.
6
Pasniedz.
GrilsPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasKalmāriMelnie pipariSparģeļiZivju un jūras produktu ēdieniCitronu sula
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit