10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 melones šķēles šķipsnasāls šķipsnamelnie pipari8 vītināta šķiņķa šķēles2 saujasrukola50 gcietais siers1 ĒKbalzamiko etiķis1 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Uz servējamā šķīvja liek rukolu. Sagriež nomazgātu meloni daiviņas veida šķēlēs, tās savukārt šķērsām iegriež līdz miziņai vairākās vietās. Gulda melones daiviņas virs rukolas.
2
Apkaisa meloni ar sāli un melnajiem pipariem, uz katras šķēles liekot divas šķiņķa šķēles.
3
Apslacina salātus ar olīveļļu un pēc tam ar balzamiko etiķi.
4
Cieto sieru rīvē platās skaidās (var izmantot rokas rīves ēvelīti) un pārkaisa pāri salātiem. Pasniedz.
Ātri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasGaļas uzkodasBalzamiko etiķisLapu salātiMelnie pipariMeloneOlīveļļaVītināts šķiņķisGaļas salātiItāļu nacionālā virtuveViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesCietais sierssals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit