15Minūtes
6Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
vārītas bietes kazas siers olīveļļa balzamiko etiķis melnie pipari baziliks (vai kāds cits garšaugs)
Pagatavošana
1
Vārītās bietes sagriež paresnās ripiņās. Liek bietes gabaliņu uz šķīvja un pa virsu ziež kazas sieru. Pēc tam atkal vienu ripiņu bieti.
2
Šādi būvē biešu un siera tornīti sešos stāvos – trīs kārtas ar bieti, bet trīs ar kazas sieru.
3
Kad tornītis "uzbūvēts", to apkaisa ar nedaudz svaigi maltiem melnajiem pipariem. Apslaksta ar nedaudz olīveļļu un balzamiko etiķi garšai.
4
Biešu un siera salātus dekorē ar bazilika vai kāda cita garšauga lapiņām.
BrokastisPusdienasLaunagsĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasDārzeņu un sēņu uzkodasSiera un biezpiena uzkodasBalzamiko etiķisBaziliksBietesKazas siersMelnie pipariOlīveļļaDārzeņu salātiSiera salātiviegliIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit