Sildošais vistas gaļas, smalki sagrieztu sēņu un karsta, kūstoša siera gardums, kuru baudīt kopā ar mutē kūstošu bagetes gabaliņu. Recepti Tasty.lv lasītājiem piedāvā Inese Baranovska, viena no Cālis.lv un Zoombook rīkotā konkursa uzvarētājām.
Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas fileju sagriež tievos salmiņos un apcep.
Atsevišķi apcep sēnes un sīpolu, pievieno filejai, pielej saldo krējumu un pasautē.
Ēdienu saliek mazos māla podiņos, pārkaisa ar rīvētu sieru un liek cepeškrāsnī, cep 180°C temperatūrā apmēram 10-15 minūtes.
Pie žuljēna pagatavo zaļumu bagetes.
Bagetes pārgriež gareniski, bet ne līdz galam.
Viducī pilda zaļumu masu – sablendē pāris ķiploka daiviņas ar sviestu, nedaudz olīveļļas, svaigiem zaļumiem (pētersīļi, dilles, baziliks).
Bageti reizē ar žuljēna trauciņiem liek krāsnī cepties.
Gatavu bageti sagriež šķēlītēs.
Lai labi garšo!