35Minūtes
3Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
6 burkāni peri peri sāls (vai cits garšvielu maisījums)2 ĒKolīveļļa
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem.
2
Burkānus nomizo un sagriež plānās ripiņās. Ripiņas pēc tam izklāj uz cepamās pannas, kas izklāta ar cepamo papīru.
3
Burkānu čipsus apkaisa ar peri peri sāli un aplej ar olīveļļu. Liek cepeškrāsnī un cep 20 minūtes, pēc tam apgriež čipsu gabaliņus otrādi un cep vēl 10 minūtes, līdz burkāni kraukšķīgi un mīksti.
Mazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasDažādas uzkodasBurkāniGavēņa laika ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit