14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
200 grisoto jeb Arborio rīsi (piemēram, "Herkuless Gourmet")50 gšalotes sīpoli20 gķiploki300 gsparģeļi300 gsvaigas vai saldētas baravikas15 mltrifeļu eļļa50 gcietais siers100 mlsauss baltvīns2 ĒKMaskarpone siers0.5 TKdrupināti baltie pipari600 mldārzeņu buljobs30 mlolīveļļa pēc garšassāls eļļa cepšanai
Pagatavošana
1
Olīveļļā uz vidējas uguns apcep sakapātus ķiplokus un sīpolus, pievieno rīsus un baltvīnu, maisot viegli apcep. Ik pa brīdim pa kausiņam pievieno dārzeņu buljonu, tā turpina, līdz rīsi ir pusgatavi (kraukšķīgi viducī).
2
Tad pievieno sakapātas baravikas un sparģeļus, turpina gatavot, ik pa laikam maisot. Kad rīsi gandrīz gatavi, pievieno sāli, rīvētu sieru, maskarpones sieru un trifeļu eļļu, un atstāj zem vāka nedaudz ievilkties, nogriežot uguni.
Receptes autors: Lauris Aleksejevs.
Vakariņu idejasCepšanaBaravikasMascarponeŠalotes sīpoliRīsu ēdienividējiDārzeņu buljonsBaltvīnsArborio rīsi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit