Foto: Shutterstock
Salātiem ne vienmēr jāatrodas lielā bļodā – tie būs vēl garšīgāki, pasniegti, piemēram, stikla burciņā. Saliec kārtu kārtās visas sastāvdaļas, pārlej ar mērcīti un noslēdz vāciņu. Burciņu vari ņemt līdzi uz darbu vai kādā pavasarīgā piknikā parkā.
10Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

konservētas baltās pupiņas gurķi ķirštomāti paprika spināti ciedru rieksti fetas siera gabaliņi MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa3 TKcitronu sula pēc garšassāls pēc garšaspipari

Pagatavošana

1

Gurķus, papriku un tomātus sagriež sīkos gabaliņos.

2

Sagatavo burciņas tik, cik būs ēdāju. Vispirms burciņās saber nelielu kārtu ar baltajām pupiņām. Tad virsū saber gurķus, papriku, tomātus, spinātu lapiņas.

3

Beigās virsū uzliek dažus fetas siera kubiņus un ciedru riekstus.

4

Sajauc mērces sastāvdaļas un pārlej pāri kārtainajiem salātiem.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!