360Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 lpiens5 gab.olas800 gbiezpiens1 lrūgušpiens100 gsviests citronu sula pēc garšasķimenes pēc garšasbaziliks pēc garšasdilles pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Pienu lielā katlā karsē, tad pievieno biezpienu, rūgušpienu un citronu sulu.
2
Kad sarec, notecina sietā uz mitras marlītes.
3
Liek atpakaļ katlā, pievieno sakultas olas, sāli, sviestu, ķimenes, dilles, baziliku.
4
Lēni karsē, maisa ar koka karoti, līdz masa kļūst staipīga.
5
Tad liek uz dēlīša, kas apklāts ar marli, ietin, nopresē un atdzesē.
SiersLīgo svētku un Jāņu receptesVārīšanaPasniegt atdzesētuBaziliksBiezpiensDillesOlasPiensRūgušpiensSviestsĶimenesvidējiCitronu sulasalsMājās gatavots siersLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit