65Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
saujasakapāti zaļumi (piparmētras, baziliks, pētersīļi vai koriandrs) zaļais čili pipars175 ggurķi1 laima sula un miziņa0.5 sarkanais sīpols2 sīpolloki350 gķirštomāti šķipsnasāls šķipsnapipari
Pagatavošana
1
Svaigo čili piparu iztīra no sēkliņām un smalki sakapā.
2
Sagriež gurķus, sīpollokus, sīpolu un tomātus. Visas sastāvdaļas sajauc bļodiņā.
3
Kad tas izdarīts, salsu ievieto ledusskapī un ļauj ievilkties uz stundu. Pēc tam bauda ar gaļas ēdieniem vai kraukšķīgiem čipsiem.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensPiknika ēdienu receptesMazkaloriju ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiMeksikāņu nacionālā virtuvePasniegt atdzesētuDārzeņu un sēņu uzkodasGurķiLaimsPipariSarkanie sīpoliSīpollokiČiliĶirštomātiUzkodu mērcesviegliIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit