Ssohk - 9810
Foto: Shutterstock
Ļoti viegli salāti ar āboliem, Vidusjūras valstīs iecienīto fenheli un kūpināta laša gabaliņiem. Nelielu asumu salātiem piešķirs kaperi, bet svaigu aromātu – zaļumi.
15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gkūpināts lasis3 fenheļa galviņas3 lieli āboli1 ĒKkaperi3 ĒKsakapāti pētersīļi vai dilles1 citrona sula5 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari

Pagatavošana

1

Fenheļa galviņas un ābolus sagriež ļoti smalkās šķēlītēs un saber salātu bļodā. Pieber kaperus un sakapātos pētersīļus vai dilles (var iztikt bez).

2

Pēc tam pārlej salātus ar olīveļļu un pusi sulas, kas izspiesta no citrona. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa.

3

Salātus kārto uz šķīvjiem. Virsū liek saplucinātu kūpināto lasi un apslaksta ar atlikušo citronu sulu.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!