15Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gkūpināts lasis3 fenheļa galviņas3 lieli āboli1 ĒKkaperi3 ĒKsakapāti pētersīļi vai dilles1 citrona sula5 ĒKolīveļļa pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Fenheļa galviņas un ābolus sagriež ļoti smalkās šķēlītēs un saber salātu bļodā. Pieber kaperus un sakapātos pētersīļus vai dilles (var iztikt bez).
2
Pēc tam pārlej salātus ar olīveļļu un pusi sulas, kas izspiesta no citrona. Pēc garšas pievieno sāli un piparus. Salātus apmaisa.
3
Salātus kārto uz šķīvjiem. Virsū liek saplucinātu kūpināto lasi un apslaksta ar atlikušo citronu sulu.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPiknika ēdienu receptesĀtri pagatavojami ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasFenhelisKaperiKūpināts lasisMelnie pipariOlīveļļaPētersīļiĀboliZivju un jūras produktu salātiDažādi salātiIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit