60Minūtes
16Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 ldārzeņu sula1 gab.dzeltenā paprika1 gab.oranžā paprika2 tomāti1 gab.garais gurķis saujalociņi piparmētras2 ķiploka daiviņas2 ĒKVusteršīras mērce1.5 ĒKčili vai tabasko mērce2 ĒKolīveļļa saujasasmalcināti ziedkāposti saujabaziliks saujakinza1 TKmalts kumins0.5 citrona sula
Pagatavošana
1
Dārzeņu sulu ielej terīnē vai lielā bļodā. Papriku, tomātus, gurķi, zaļumus sakapā. Ķiploka daiviņas saspiež. Pievieno visus produktus dārzeņu sulai un samaisa.
2
Pagaršo un pieliek klāt kādu sastāvdaļu vai garšvielu, ja nepieciešams.
3
Zupai ļauj kādu stundu atpūsties, lai garšas savilktos. Servē ar karstiem načo čipsiem.
4
Ilzes Jurkānes padoms: nelieciet zupu ledusskapī vai nelieciet zupā ledus gabaliņus, jo tādējādi pazūd tās aromāts un garša.
LaunagsAss un pikants ēdiensĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiPasniegt atdzesētuGurķiKinzaKumīnsOlīveļļaPaprikaPiparmētrasSīpollokiTabasco piparu mērceTomātiĶiplokiDārzeņu zupasAukstās zupasCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesZiedkāposti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit