Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagriez kartupeļus virtuves kombainā, tad liec tos vidēja lieluma cepamajā pannā, aplej ar verdošu ūdeni un uzliec vāku.
Nomizo sīpolus, sasmalcini tos virtuves kombainā, tad liec tos cepamajā paplātē kopā divām ēdamkarotēm eļļas, iedrupi buljona kubiņu, pieliec sāli un piparus. Pievieno salvijas lapas un regulāri apmaisi, nepieciešamības gadījumā pievienojot nedaudz ūdens.
Uz lielas, taukvielas necaurlaidīga papīra loksnes ieberzē cāļa krūtiņu ar sāli, pipariem un rozmarīna lapām, tad pārloki pāri papīru un ar mīklas rulli saplacini cāli 1,5 cm biezumā. Liec cepamajā pannā kopā ar ēdamkaroti eļļas, apgriežot uz otru pusi pēc trīs vai četrām minūtēm un cepot, līdz gaļa kļūst zeltaina. Caurdurī nosusini kartupeļus, tad liec tos sīpolu pannā, samaisi kopā un izlīdzini. Pārlej pāri krējumu, tad pārkaisi ar Parmezāna sieru un cep cepeškrāsns augstākajā plauktā 200 grādos.
Gareniski sagriez puravus, noskalo zem krāna, tad sagriez mazākos gabaliņos. Liec tos pannā uz lielas liesmas kopā ar vienu ēdamkaroti eļļas, un cep, bieži apmaisot. Sagriez šķiņķi un pievieno to cālim, ik pa brīdim apmaisot.
Puraviem pievieno spinātus un zirņus. Kad spināti ir apcepušies un zirņi mīksti, uzber tos uz plātnes vai lielā lēzena šķīvja, pa virsu liekot cāļa gaļas gabalus un šķiņķi. Pasniedz kopā ar kartupeļu sautējumu.