Bonduelle
Pienākot rudenim, ir klāt laiks iepriecināt savas garšas kārpiņas ar ēdieniem, kuru sastāvā ir baklažāni. Šis dārzenis savas lieliskās garšas īpašības atklāj sautējumos, kur labi iederēsies arī vistas gaļa un baltās pupiņas. Visas sastāvdaļas ir ātri pagatavojamas, tāpēc nenāksies ilgi gatavot un varēs baudīt īpašu ēdienu ar augstu uzturvērtību.
30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 6
1 bundža 'Bonduelle' baltās pupiņas tomātu mērcē1 baklažāns500 gvistas fileja1 sīpols2 ķiploka daiviņas4 ĒKaugu eļļa3 ĒKsojas mērce30 gvalrieksti6 kinzas zariņi pēc garšassāls, pipari

Pagatavošana

1

Fileju sagrieziet nelielos gabaliņos un iemarinējiet uz laiku, kamēr griežat un apcepat dārzeņus. Marinādes pagatavošanai sajauciet sojas mērci, sasmalcinātus ķiplokus un piparus.

2

Sīpolus sagrieziet smalki, baklažānus - vidējā izmēra kubiņos.

3

Atsevišķi apcepiet vistas fileju, sīpolus un baklažānus.

4

Lieciet ugunsizturīgajā formā vistu, pēc tam sīpolus un baklažānus, pa virsu tiem - pupiņas kopā ar mērci. Cepiet 10-15 minūtes 180° temperatūrā.

5

Pirms pasniegšanas pievienojiet smalki sagrieztu kinzu un riekstus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!