30Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
1 bundža 'Bonduelle' baltās pupiņas tomātu mērcē1 baklažāns500 gvistas fileja1 sīpols2 ķiploka daiviņas4 ĒKaugu eļļa3 ĒKsojas mērce30 gvalrieksti6 kinzas zariņi pēc garšassāls, pipari
Pagatavošana
1
Fileju sagrieziet nelielos gabaliņos un iemarinējiet uz laiku, kamēr griežat un apcepat dārzeņus. Marinādes pagatavošanai sajauciet sojas mērci, sasmalcinātus ķiplokus un piparus.
2
Sīpolus sagrieziet smalki, baklažānus - vidējā izmēra kubiņos.
3
Atsevišķi apcepiet vistas fileju, sīpolus un baklažānus.
4
Lieciet ugunsizturīgajā formā vistu, pēc tam sīpolus un baklažānus, pa virsu tiem - pupiņas kopā ar mērci. Cepiet 10-15 minūtes 180° temperatūrā.
5
Pirms pasniegšanas pievienojiet smalki sagrieztu kinzu un riekstus.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaBaklažāniKinzaSojas mērceVistas filejaĶiplokiGaļas ēdieniSautējumiviegliSīpoliKonservētas pupiņasValrieksti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit