Sastāvdaļas
Pagatavošana
Liellopa gaļu sagriež 2 cm lielos kubiņos, pievieno sāli un piparus, apcep sakarsētā eļļā no visām pusēm apmēram 10 minūtes. Pārliek katlā ar biezu dibenu.
Selerijas un burkānus sagriež lielos gabalos. Sīpolus sagriež pusgredzenos, ķiplokus - šķēlītēs. Liek dārzeņus pannā un apmaisot cep 8 minūtes.
Citā katlā ielej buljonu, uzvāra un tad samazina uguni (gaļa atrodas vienā katlā, bet buljonu lejam citā).
Gaļu un apceptos dārzeņus liek buljonā, pievieno mizotus un 4 daļās sagrieztus tomātus, rozmarīnu un raudeni, samaisa, uzliek vāku un sutina 1 stundu.
Beigās pievieno lēcas, sāli un piparus, un vēlreiz uzvāra.
Pasniedzot pārkaisa ar svaigu, sasmalcinātu kinzu.
Padoms: Lai pievienotu garšvielas katlā, kur vārās ēdiens, izmantojiet karoti, nevis beriet tās tieši no burkas, kurā tās glabājas. Berot garšvielas no burkas, tajā ar tvaikiem nonāk mitrums un garšvielas ātri zaudē savas īpašības.