15Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 gspināti1 paprika1 avokado1 ābols vai bumbieris1 ābols vai bumbieris0.5 granātābols1 saujavalrieksti, pekanrieksti vai mandeles MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa1 ĒKbalzamiko etiķis2 ĒKcitrona sula1 ĒKmedus pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Papriku, ābolu vai bumbieri (var ņemt abus) un avokado notīra un sagriež šķēlēs, riekstus sakapā, attīra granātābola sēklas.
2
Lielā bļodā samaisa visas mērces sastāvdaļas, pievieno salātu lapas, augļus, pusi no kapātajiem riekstiem un granātābola sēklām.
3
Salātus kārto uz šķīvja, pārkaisa ar atlikušajiem riekstiem un granātābola sēklām.
Šie salāti ļoti labi papildinās svētku cepeti!
PusdienasVakariņasMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemAvokadoBalzamiko etiķisMedusOlīveļļaPaprikaSpinātiDažādi salātiGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesValriekstiGranātāboli
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit