Alise Mozga
Pavisam vienkārša un garda makaronu recepte, kas pagatavoti ar liellopa gaļu. Vakariņas būs gatavas pusstundas laikā.
30Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 3
400 gmakaroni200 mlsaldais krējums100 gkečups bundža konservēta liellopa gaļa200 gmaltā gaļa100 gKrievijas siers1 sīpols1 ĒKdilles1 ĒKlociņi1 TKkarijs pēc garšassāls pēc garšaspipari pēc garšasgaršvielu maisījums gaļai

Pagatavošana

1

Izvāra makaronus, kā norādīts uz paciņas.

2

Malto gaļu kopā ar konservētu liellopa gaļu un sīpolu apcep uz pannas, pievieno sāli un piparus. Kad gaļa gatava, pievie pannas saturam makaronus un apmaisa, lai tie nedaudz apceptos.

3

Tikmēr sarīvē sieru. Kad makaroni ir nedaudz apcepušies, pievieno saldo krējumu un kečupu, apmaisa, pievieno garšvielu maisījumu un kariju.

4

Kārtīgi samaisa un tad pievieno dilles un lokus, kā arī sieru. Visu kārtīgi samaisa. Gatavs!

Iesūtīja: Alise Mozga

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!