40Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
4 gab.laša fileja, 150 g gabali2 ĒKčili mērce2 ĒKsojas mērce1 ĒKsezama eļļa1 ĒKrīsu vīns1 ķiploka daiviņa2 TKsarīvēts ingvers1 ĒKsezama sēkliņas vārīti rīsi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Cepeškrāsni laikus uzkarsē līdz 200°C.
2
Seklā traukā sajauc čili mērci, soju, sezama eļļu, rīsu vīnu, saspiestu ķiploka daiviņu un ingveru. Laša filejas gabaliņus saliek pagatavotajā marinādē ar ādiņu uz augšu. Atstāj marinēties 15 minūtes.
3
Pēc tam zivi kārto cepamtraukā ar ādiņu uz leju. Atlikušo marinādi pārslaka lasim un apkaisa ar sezama sēkliņām. Cepamtrauku liek cepeškrāsnī un cep 15 minūtes, līdz zivs gatava.
4
Gatavās laša filejas pasniedz ar vārītiem rīsiem. Lai labi garšo!
CepeškrāsnsIngversLasisRīsiSezama sēklasSezama eļļaSojas mērceČili mērceZivju un jūras produktu ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit