120Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
truša gaļa50 mlolīveļļa1.5 ĒKkukurūzas ciete2 burkāni1 sīpols1 ĒKtomātu pasta120 mlsarkanvīns500 mlvistas vai dārzeņu buljons1 ķiploks50 gsviests50 gsālīts speķis
Pagatavošana
1
Čuguna katlā ielej nedaudz olīveļļas un apcep tajā sadalītu un kukurūzas cietē apviļātu truša gaļu. Kad gaļa iegūst zeltainu nokrāsu, samazina karstumu un katlā pievieno burkānus, ķiplokus un sīpolus.
2
Sautē un pievieno tomātu biezeni un vīnu. Kad tas sāk vārīties, pievieno sviestu, speķi un buljonu. Katlam liek virsū vāku un cep cepeškrāsnī 180 grādos 60–90 minūtes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit