25Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gķirštomāti100 gkuskuss0.5 garais gurķis2 seleriju kāti100 gredīsi3 saujasrukola MĒRCEI:2 ĒKolīveļļa0.5 TKDižonas sinepes1 laima sula1 TKcukurs pēc garšassāls
Pagatavošana
1
Kuskusu pagatavo pēc norādēm uz iepakojuma. Ķirštomātus sagriež uz pusēm, gurķi un seleriju nelielos gabaliņos, bet redīsus šķēlītēs.
2
Uzbriedināto kuskusu liek salātu bļodā, pievieno sagrieztos dārzeņus un rukolu. Visu apmaisa.
3
Gatavo mērci – nelielā trauciņā samaisa olīveļļu, sinepes un laima sulu. Tad pievieno cukuru un sāli, kārtīgi samaisa.
4
Mērci pārlej salātiem, tos vēlreiz apmaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursGurķiKuskussLaimsLapu salātiOlīveļļaRedīsiSelerijasĶirštomātiDārzeņu salātiMakaronu salātiviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesDižonas sinepessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit