15Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
200 grukola, spināti un citi zaļie lapu salāti8 redīsi1 sarkanais sīpols5 novārītas paipalu olas3 ĒKdīgsti1 ĒKķirbju sēklas MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa2 ĒKcitronu sula pēc garšassāls šķipsnacukurs pēc garšasmelnie pipari
Pagatavošana
1
Lielā bļodā saber salātu lapiņas. Redīsus sagriež šķēlītēs, sīpolu sagriež gredzenos un saber pie salātiem.
2
Paipalu olas noloba un pārgriež uz pusēm. Pievieno salātiem un viegli apmaisa. Tad salātus pārber ar dīgstiem un ķirbju sēklām.
3
Pagatavo mērci, kārtīgi sajaucot visas tai nepieciešamās sastāvdaļas. Tad mērci pārlej salātiem un pasniedz.
Lai labi garšo!
Mazkaloriju ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCukursLapu salātiMelnie pipariPaipalu olasRedīsiSarkanie sīpoliDārzeņu salātiDažādi salātiGavēņa laika ēdieniCitronu sulaViegla vasaras maltīteĶirbju sēklassalsDīgsti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit