*Reklāmraksti 2017 - 880
Foto: Santa Maria
Pagatavojot vistu krūtiņas ar krāsnī ceptiem sakņu dārzeņiem un kartupeļiem, jūs piešķirsiet vistas gaļai garšu, kas neatstās vienaldzīgu nevienu!
45Minūtes
15Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
4 vistu krūtiņas2 ĒKrapšu eļļa1 ĒKSanta Maria vistas gaļas garšvielas PIEDEVĀM:2 sagriezti burkāni400 gmazgāti, uz pusēm sagriezti kartupeļi1 sagriezts sarkanais sīpols2 sagriezti pastinaki2 ĒKrapšu eļļa2 ĒKSanta Maria kartupeļu garšvielas ĶIPLOKU JOGURTA MĒRCEI:2 rīvētas ķiploka daiviņas0.5 TKsāls200 mlturku jogurts bez piedevām1 ĒKcitrona sula

Pagatavošana

1

Uzkarsējiet krāsni līdz 200°C.

2

Dārzeņi un kartupeļi. Lieciet visus sagrieztos dārzeņus lielā bļodā, pievienojiet eļļu un kartupeļu garšvielu. Vienmērīgi kārtojiet dārzeņus lielā cepšanas traukā un cepiet krāsnī, līdz tie kļūst mīksti un zeltaini brūni – aptuveni 30 minūtes.
Vistu krūtiņas. Ierīvējiet vistu krūtiņas ar eļļu un no abām pusēm pārkaisiet ar vistas gaļas garšvielu. Lieciet vistas gaļu cepšanas traukā un cepiet krāsnī 12 minūtes.
Ķiploku jogurta mērce. Samaisiet kopā ķiplokus, sāli, jogurtu un citrona sulu.

3

Pasniedziet kopā ar salātiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!