150Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
iztīrītas salakas sakulta ola milti liesa majonēze mazliet ūdens pēc garšassāls ķiploka daiviņas dilles
Pagatavošana
1
Īpaši vienkārša recepte – salakas iztīra, uz pannas ātri apcep. To dara pa vienai minūtei no katras puses. Pirms tam katru zivtiņu apviļā miltos un sakultā olā.
2
Tad gatavo majonēzes mērci – ņem majonēzi, kura nav tik trekna, pievieno nedaudz ūdeni, sāli, labi daudz saspiestu ķiploku daiviņu un sakapātu diļļu.
3
Salakas izkārto slāņos bļodā, pārlej ar majonēzes mērci, tā, lai visas zivtiņas būtu apņemtas. Atstāj sasūkties divas stundas, tad pasniedz.
Iesūtīja: Silvija
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaPasniegt atdzesētuDillesMiltiZivisĶiplokiŪdensZivju un jūras produktu ēdieniMajonēzesals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit