6Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 vārīti kartupeļi2 vidēji lieli sīpoli200 gauksti kūpināta menca220 mlsaldais krējums pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasdilles
Pagatavošana
1
Sīpolus nomizo un apcep uz pannas kausētā sviestā, līdz tie ir zeltaini. Auksti kūpināto mencu attīra no ādas un asakām, sagriež gabaliņos. Dilles sakapā.
2
Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
3
Podiņos kārtām liek kartupeļus, tad mencas gabaliņus un ceptos sīpolus.
4
Pārlej podiņu saturu ar saldo krējumu, pievieno piparus. Sāli neliek klāt, jo menca piešķirs ēdienam nepieciešamo sāļumu.
5
Podiņus liek krāsnī uz aptuveni 10 minūtēm. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar dillēm.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit