30Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 gab.vārītas bietes2 gab.vārīti burkāni0.5 paprika4 marinēti gurķi250 gkonservēti turku zirņi1 sīpols MĒRCEI:4 ĒKsaulespuķu eļļa2 ĒKcitronu sula1 TKsinepes pēc garšassāls1 TKcukurs
Pagatavošana
1
Bietes sagriež nelielos kubiņos (var izmantot arī marinētas bietes).
2
Gurķus, burkānus un papriku arī sagriež kubiņos. Sīpolu sagriež gredzenos, pusapļos vai sakapā – kā labāk tīk.
3
Sagrieztajos dārzeņos iemaisa turku zirņus, kam noliets šķidrums.
4
Gatavo mērci, liekot visas sastāvdaļas burciņā un sakratot.
5
Lej mērci pāri salātiem, samaisa un, ja var nociesties, pagaida, lai mērce ievelkas.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBietesBurkāniCukursMarinēti gurķiPaprikaSaulespuķu eļļaSinepesTurku zirņiDārzeņu salātiviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltītesalsBiešu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit