30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 ĒKeļļa2 vistas filejas2 sīpoli2 ķiploka daiviņas pēc garšassāls0.5 gab.čili pipars400 mlkonservēti tomāti pēc garšaspētersīļi1 TKbrūnais cukurs3 ĒKzemesriekstu sviests
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež kumosa lieluma gabaliņos. Tomātus sablendē. Ķiplokus un sīpolus nomizo un sakapā. Čili smalki sakapā.
Padoms: ja vēlies, lai gaļa ir sulīgāka, filejas aizstāj ar atkaulotiem vistu šķiņķiem bez ādas.
2
Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolus. Kad sīpoli kļuvuši caurspīdīgi, pievieno gaļu, ķiplokus, čili, sāli, cukuru un turpina cept 5–7 minūtes. Tad pievieno tomātus un zemesriekstu sviestu, iemaisa un sautē aptuveni 10 minūtes.
3
Pasniedz ar vārītiem rīsiem. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensCepšanaPannā cepts ēdiensAugu eļļaBrūnais cukursPētersīļiRiekstu sviestsČiliĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliKonservēti tomātisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit