20Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 mlrīvētas marinētas bietes3 vārītas olas saujasīpolloki1 citrons2 seleriju kāti saujadilles3 ĒKkečups1 ĒKmārrutki1 ĒKfranču sinepes1 TKsāls1 garais gurķis1 lpaniņas vārīts ūdens
Pagatavošana
1
Dilles, lociņus, olas un seleriju kātus ļoti smalki sakapā un liek katlā. Pievieno citronu sulu, sāli, mārrutkus, sinepes, kečupu un, ar koka karoti cītīgi beržot zaļumus pret katla malām, visu samaisa.
2
Gurķus sagriež garenos salmiņos vai sarīvē uz rupjās rīves.
3
Pievieno katliņa saturam bietes ar visu marinādi, gurķus, paniņas un samaisa. Pievieno atdzesētu vārītu ūdeni – tik daudz, cik biezu zupu vēlas.
4
Liek ledusskapī vismaz uz stundu, tad pasniedz.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniPasniegt atdzesētuBietesDillesGurķiKečupsMārrutkiSelerijasSīpollokiAukstās zupasPaniņasLatviešu nacionālā virtuveFranču sinepes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit