Sastāvdaļas
Pagatavošana
Nopērk visskaistākos atkaulotos vistu šķiņķīšus. Atdala lieko – nogriež taukus no malām, kā arī lielās ādas, kuras karājas gar malām, lai pievilcīgāk izskatās un, protams, vieglāk salikt uz restes vai durt uz iesma.
Gaļu griež tāda lieluma gabaliņos, ka tos var satvert plaukstā (no viena šķiņķa sanāk 2–3 gabali). Sīpolus nomizo, sagriež ripiņās.
Bļodā kārtām liek gaļu, sīpolus, gaļu, tad atkal sīpolus, kamēr visas sastāvdaļas beigušās.
Gatavo marinādi. Samaisa visas sastāvdaļas, līdz sāls un cukurs ir izšķīdis. Pievieno ripiņās sagrieztu citronu.
Padoms: ja vēlies, lai etiķotā šašlika garša ir klasiska, gluži kā bērnībā, nepievieno marinādei karija pulveri un "Anniņas" garšvielu maisījumu.
Gaļu pārlej ar marinādi un marinē vismaz pāris stundas.
Lai labi garšo!