130Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 1
liellopa muguras fileja MARINĀDEI(uz 100 g gaļas):4 ĒKsojas mērce4 ĒKVorčesteras mērce1 ķiploka daiviņa3 ĒKeļļa PASNIEGŠANAI:1 paipalas ola2 ĒKmarinēti kaperi sīpols pēc garšassāls, pipari, svaigi zaļumi
Pagatavošana
1
Liellopa muguras filejas gaļu, kas iepriekš aptuveni 2 stundas noturēta ķiploku, sojas un Vorčesteras marinādē, smalki sakapā.
2
Ņem gaļas piciņu (apmēram 100 g) un ar rokām veido kotletei līdzīgu formu.
3
Uz gaļas liek saspaidītus marinētus kaperus, virs kaperiem – smalki sakapātus sīpolus.
4
Ar pirkstu iespiež gaļas masā nelielu bedrīti, kurā iesit jēlu paipalas olu.
5
Pārkaisa ar sāli, pipariem un svaigiem zaļumiem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit