900Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 vesela vista500 mlūdens5 lieli sīpoli100 gdilles5 ĒKsāls70 mlgalda etiķis0.5 ķiploks
Pagatavošana
1
Visas marinādes sastāvdaļas sajauc un kārtīgi apmaisa.
2
Veselu vistu atgriež, iemērc marinādē un atstāj uz 12 stundām.
3
Liekot gaļu žāvētavā, vistas mugurai (ādas pusei) jābūt uz leju. Pāri liek visus sīpolus.
4
Žāvē aptuveni 2-3 stundas, laiku pa laikam aplejot ar marinādes šķidrumu.
Lai labi garšo!
MarinēšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDillesEtiķisVistas gaļaĶiplokiŪdensGaļas ēdieniviegliSīpolisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit