10Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
300 gbrieža fileja0.25 baltais sīpols2 ĒKkaperi2 diļļu ziedi2 ĒKVusteras mērce pēc garšasTobasco1 ĒKolīveļļa pēc garšasjūras sāls
Pagatavošana
1
Brieža fileju izmaļ caur omes gaļas maļamo mašīnu, izmantojot sietiņu ar lielāka izmēra caurumiņiem.
2
Kaperus un baltos sīpolus (jo tie ir saldāki un maigāki) sīki sakapā, pievieno gaļai. Atdala diļļu ziediņus bez kātiem, sasmalcina un pievieno gaļai
3
Tad pievieno abas mērces, sāli, olīveļļu un visu kārtīgi samaisa. Iegūst ārkārtīgi aromātisku masu, kas smaržo tik apetītlīgi, ka to gribas tāpat vien ķeksēt ar dakšiņu.
4
Labāk tomēr paciesties un baudīt šo delikatesi, uzziestu uz siltas grauzdētas maizes šķēles.
MarinēšanaGaļas uzkodasBrieža gaļaDillesKaperiMedījuma gaļaOlīveļļaTabasco piparu mērceSīpolisalsVusteras mērceMedījuma gaļas ēdieni
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit