15Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 ĒKolīveļļa2 nelieli kabači5 tomāti1 sīpols0.5 TKcukurs pēc garšassāls1 ĒKadžika pēc garšaszaļumi pēc garšassezama sēklas
Pagatavošana
1
Kabačus sagriež ripās, tomātus – lielās daivās. Sīpolu nomizo un sagriež palielos kubiņos.
2
Pannā uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolu, pēc 2-3 minūtēm pievieno kabačus, tomātus, sāli, cukuru, apmaisa un cep vēl 2 minūtes. Tad iemaisa adžiku, uzliek pannai vāku un sautē 4-5 minūtes.
3
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar kapātiem zaļumiem un sezama sēkliņām.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaPannā cepts ēdiensPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCukursGaršvielas un garšaugiKabačiSezama sēklasTomātiDārzeņu ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiAdžikasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit