Sastāvdaļas
Pagatavošana
Ar mikseri sakuļ olas ar cukuru un medu. Miltos iejauc sodu un samaisa. Sauso masu iejauc mitrajā un maisa, līdz mīkla ir viendabīga. Tai ir jābūt ķēpīgai, lejamai.
Sagatavo cepampapīru, atzīmējot uz tā apli vidēja šķīvja lielumā, liekot to uz plāts. Lej mīklu uz papīra un cep 180° grādos, kamēr biskvīts brūns – aptuveni 4 minūtes. No norādītā produktu daudzuma sanāks sešas biskvīta ripas.
Padoms: vari cepamo papīru klāt apaļajā kūkas veidnē.
Gatavo krēmu, ar mikserī sakuļot visas sastāvdaļas.
Katru plāksni pārziež ar krēmu.
Padoms: kādā kārtā var ieziest skābu ievārījumu, piemēram, upeņu, plūmju vai dzērveņu.
Kūku liek uz nakti ledusskapī, lai krēms kā nākas iesūktos biskvītā, kūka kļūtu mitra, poraina un sulīga.
Dekorē pēc saviem ieskatiem.
Lai labi garšo!