Sastāvdaļas
Pagatavošana
Sagriež zivs fileju kumosa izmēra gabaliņos, pirms tam izņemot asakas.
Gatavo sīpolu marmelādi – smalki sakapā sarkano sīpolu, piespiež ķiploka daiviņu, pievieno svaigas dzērvenes, brūkleņu ievārījumu, balzamiko krēmu, nedaudz ūdens un brūno cukuru.
Vāra uz mazas uguns, līdz viss ir karamelizējies. Ja vēlies pikantāku marmelādi, pievieno čili piparus.
Gatavo drupačas – uz smalkās rīves sarīvē Parmezāna tipa sieru, pievieno sviestu, kviešu miltus un ar pirkstiem visu saberž, lai izveidotos drupačas. Ja masa neturas kopā, pievieno vēl nedaudz sviesta. Ja tā nav drupačaina, pievieno miltus.
Zivs gabaliņus kārto cepamajā traukā, uz katra uzliek karoti sīpolu marmelādes un uzbirdina siera drupačas.
Cep 15 minūtes 200 grādos. Pasniedz siltas vai atdzesētas uzkodas – labi garšos abos gadījumos.
Lai labi garšo!