5Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
120 gmajonēze120 gskābs krējums120 gpaniņas0.75 TKkaltētas dilles0.5 TKkaltēti pētersīļi0.5 TKķiploku pulveris0.25 TKjūras sāls1 šķipsnamalti melnie pipari3 ĒKcitronu sula4 lociņi0.33 TKcukurs
Pagatavošana
1
Lociņus ļoti smalki sakapā. Izspiež citronu sulu. Visas mērces sastāvdaļas liek bļodiņā un samaisa viendabīgā masā. Atdzesē ledusskapī un pasniedz.
2
Padoms: kaltētu zaļumu vietā var izmantot svaigus, ķiploku pulveri aizstāt ar svaigu ķiploku, citronu sulu – ar baltvīna etiķi, bet lociņus – ar sīki sakapātu balto vai Šalotes sīpolu.
Lai labi garšo!
Ziemassvētku receptesLieldienu receptesDillesPētersīļiSkābais krējumsSīpollokiĶiplokiCitas mērcesMajonēzeCitronu sulaPaniņasBez termiskas apstrādesASV nacionālā virtuveLociņikaltētas dilles
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit