Sastāvdaļas
Pagatavošana
Vistas šķiņķīšus sagriež kumosa lieluma gabaliņos un iemarinē grieķu jogurtā, kam pievieno pusi vistas gaļas garšvielas.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 185ºC temperatūrai. Vistas šķiņķīšus kopā ar visu marinādi liek karstumizturīgā traukā un cep 35 minūtes.
Katlā izkausē sviestu un apcep smalki sakapātu sīpolu un čili piparu, pievieno uz smalkās rīves sarīvētu ingveru un sakapātus ķiplokus. Pievieno atlikušo vistas garšvielu un visu apcep, līdz garšas sajaukušās. Pievieno smalki sagrieztus tomātus.
Katla saturam pievieno kokosriekstu pienu vai saldo krējumu, visu uzkarsē. Mērcei pievieno izceptos vistas gabaliņus un Indijas riekstus.
Rīsus novāra, sekojot instrukcijai uz iepakojuma, un pasniedz kopā ar vistas kariju. Ja vēlas, pārber ar sakapātu kinzu.
Lai labi garšo!