5Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 bundža turku zirņu1 avokado1 gurķis1 paprika6 ķirštomāti1 neliels sarkanais sīpols pēc garšaspētersīļu zaļumi MĒRCEI:3 ĒKolīveļļa2 ĒKcitronu sula1 TKsarkanvīna etiķis pēc garšassāls šķipsnamalti melnie pipari šķipsnamalts kumins
Pagatavošana
1
Turku zirņiem nolej šķidrumu. Avokado nomizo, sagriež gabaliņos. Paprikai izņem sēklotni un sagriež mīkstumu gabaliņos. Gurķi nomizo, izņem sēklas, sagriež šķēlītēs. Ķirštomātus pārgriež uz pusēm. Pētersīļus sakapā. Sīpolu nomizo, sasmalcina. Visas sastāvdaļas liek bļodā.
2
Gatavo mērci. Visas sastāvdaļas liek aizvākojamā burciņā un sakrata.
3
Pārlej mērci salātiem un samaisa.
Lai labi garšo!
AvokadoGurķiKumīnsPaprikaPipariPētersīļiSarkanie sīpoliĶirštomātiDārzeņu salātiGavēņa laika ēdieniCitronu sulaBez termiskas apstrādesSarkanvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit