Foto: Publicitātes foto
Vasarīgi svaigu un ātri pagatavojamu salātu recepti piedāvā uztura speciāliste un pavāre Jevgēnija Jansone kopā ar veikalu tīklu "Elvi".
10Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
1 saujagrauzdēti valrieksti saujamellenes3 bumbieri200 gspināti100 gcietais kazas siers MĒRCEI:100 mlābolu sula1 TKmedus2 TKābolu etiķis1 TKDižonas sinepes1 ĒKsarkanais sīpols, sakapāts pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Sagriež bumbierus un kazas sieru plānās šķēlēs (1-2 mm biezas) un izgriež no tām sirsniņas (to veidošanai var izmantot nelielas cepumu formiņas).

2

Sajauc kopā visas mērces sastāvdaļas.

3

Kārto uz šķīvja spinātu lapas, tām pa virsu liek sirsniņās sagrieztos bumbierus un kazas sieru. Pārlej ar mērci, virsū uzber mellenes, drupinātus valriekstus un pasniedz.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!