Foto: (c) Tievesanaonline.lv

Sulīgu, garšīgu un slaidajai līnijai draudzīgu kotletīšu recepti piedāvā mājaslapas "Tievesanaonline.lv" autore Vendija Karalkina.

25Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

500 gtītara maltā gaļa500 grīvēti kāposti0.5 gab.rīvēts sīpols5 gab.ķiploka daiviņas, smalki sarīvētas100 golu baltumi2 ĒKgrieķu jogurts30 gčia sēklas pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari

Pagatavošana

1

Visas sastāvdaļas liek bļodā, samīca viendabīgā, vijīgā masā.

2

Veido kotletītes. Uz sakarsētas pannas ar pretpiedeguma pārklājumu tās apcep brūnas no abām pusēm (ja vēlas, var uz pannas izkausēt pavisam nelielu daudzumu kokosriekstu eļļas).

3

Apbrūninātās kotletes liek katliņā, pārlej ar krūzīti verdoša ūdens vai buljona un sautē aptuveni 20 minūtes. Ja vēlas, var pievienot sīki sakapātus zaļumus.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!