cūku pupu salāti
Foto: Shutterstock
Tomāti un baziliks ir pārbaudīts garšu salikums, vārītas cūku pupas gādās par salātu sātīgumu, bet vieglā mērcīte ļaus izvairīties no liekām kalorijām. Ideāla izvēle vieglai, vasarīgai maltītei!
5Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

6 tomāti250 gvārītas cūku pupas1 vidēji liels sīpols MĒRCEI: pēc garšasbaziliks, sasmalcināts pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari3 ĒKolīveļļa2 ĒKcitronu sula šķipsnacukurs

Pagatavošana

1

Tomātus sagriež kubiņos. Vārītas cūku pupas nomizo. Sīpolu sasmalcina. Visu liek bļodā.

2

Gatavo mērci, bļodiņā sajaucot visas sastāvdaļas.

3

Pārlej mērci salātiem un samaisa.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!