50Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
5 sīpoli3 kabači2 ķiploku galviņas1 TKpiparu maisījums1 jauno burkānu bunte2 lieli tomāti8 ĒKetiķis4 ĒKsāls8 ĒKcukurs1 glāzerapšu eļļa1 bunte diļļu1 pētersīļu bunte1 saujalupstāja lapas pēc garšasčili pipars
Pagatavošana
1
Dārzeņus griež 0.5-1 cm biezās šķēlēs. Zaļumus sasmalcina, tomātus noblanšē.
2
Sakarsē pannu, ielej pusi no eļļas, liek iekšā sīpolus un ķiplokus, pēc 2 minūtēm pievieno burkānus, vēl pēc minūtes zaļumus, tomātus, garšvielas, tomātu mērci un atlikušo eļļu. Pasautē 5 minūtes, tad liek iekšā kabačus un sautē ~20 minūtes.
3
Pielej etiķi, iemaisa un nogriež uguni. Karstus salātus liek sterilizētās burciņās un aizvāko. Burkas apgriež un atdzesē.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemVārīšanaKonservēšanaPasniegt atdzesētuBurkāniCukursDillesEtiķisKabačiLupstājsPipariPētersīļiTomātiČiliĶiplokiSalāti ziemaiSīpoliRapšu eļļasals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit