Sastāvdaļas
Pagatavošana
Kabačus sarīvē uz rupjās rīves, liek bļodā, pievieno tējkaroti sāls, samaisa, lai izdalās sula. Dilles sasmalcina. Ķiplokus izspiež caur spiedi.
Burkānus sagriež ripiņās, sīpolus nomizo un sasmalcina. Burkānus un sīpolus apcep nelielā daudzumā pannā uzkarsētas eļļas.
Kabačiem nospiež un nolej lieko šķidrumu. Pievieno nospiestajiem kabačiem apceptos burkānus ar sīpoliem, ķiplokus, dilles, sāli, piparus, olas, miltus, visu samaisa viendabīgā masā.
Uzkarsē pannu ar pretpiedeguma pārklājumu un cep lielās kabaču pankūkas, ko izmantot tortes kārtām.
Gatavo mērci. Ķiplokus nomizo un izpiež caur spiedi. Pievieno krējumu, majonēzi un visu samaisa. Tomātus sagriež šķēlēs.
Gatavo torti. Kabaču pankūku liek uz šķīvja, pārziež ar mērci, pārklāj ar tomātu šķēlēm, tad liek nākamo kārtu, līdz visas sastāvdaļas izmantotas.
Torte vislabāk garšos, ja to ieliks ledusskapī, ļaujot pāris stundas garšām "saprecēties".