11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
3 kgkabači0.5 kgsīpoli250 gburkāni150 mleļļa250 mlmajonēze1 ķiploka galva250 gtomātu pasta0.5 glāzecukurs2 ĒKsāls1 TKmalti melnie pipari1 lauru lapa
Pagatavošana
1
Kabačus nomizo, sagriež kubiņos. Burkānus notīra, sarīvē uz rupjās rīves. Sīpolus nomizo, sasmalcina. Ķiplokus nomizo, izspiež caur spiedi.
2
Kabačus, burkānus un sīpolus liek katlā, pievieno tomātu pastu, eļļu, majonēzi un samaisa. Katlam uzliek vāku, uz vidējas liesmas, ik pa laikam apmaisot, vāra aptuveni 40 minūtes.
3
Tad pievieno sāli, cukuru, piparus, lauru lapu un vāra vēl 30 minūtes. Lauru lapu izņem, pievieno ķiplokus un masu sablendē.
4
Karstu masu pilda sterilizētās burciņās, aizvāko ar sterilizētiem vāciņiem un atdzesē.
5
Uzglabā vēsumā.
Lai labi garšo!
VārīšanaKonservēšanaPasniegt atdzesētuBurkāniCukursEļļaKabačiLauru lapasMelnie pipariTomātu pastaĶiplokiSalāti ziemaiviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit