10Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
3 vidēji lieli burkāni100 gredīsi250 gtomāti4 nelieli gurķi1 mazs sarkanais sīpols100 golīvas100 gledus salāti200 gturku zirņi70 gfetas siers pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari pēc garšasbalzamiko krēms
Pagatavošana
1
Sagriež burkānus, redīsus un gurķus plānās ripiņās. Gabaliņos sagriež arī tomātus un ledus salātus, bet sīpolus sasmalcina pusgredzenos.
2
Lielā bļodā liek visus dārzeņus, olīvas un turku zirņus. Fetas sieru nedaudz sadrupina ar pirkstiem un pievieno dārzeņiem.
3
Vedot salātus uz piknika vietu, salātu sastāvdaļas saliek lielā traukā, bet mērci ielej atsevišķi mazā trauciņā.
4
Pirms ēšanas salātus sajauc ar 2-3 ĒK pesto, sāli un pipariem. Var rotāt ar balzamiko krēmu.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisBurkāniFetas siersGurķiMelnie pipariRedīsiSarkanie sīpoliTomātiTurku zirņiDārzeņu salātiviegliIkdienas maltīteiLedusViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesOlīvassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit