20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
180 glaša fileja (bez ādas un asakām)30 gšalotes sīpols4 gsāls4 gmalti melnie pelnie pipari5 golīveļļa60 ggrieķu jogurts250 gavokado mīkstums6 glaima sula2 gčili pipari4 gab.paipalu olas40 gsausmaizītes "Finn Crisp"
Pagatavošana
1
Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu, sāli, piparus. Sakapā šalotes sīpolus un sajauc ar lasi.
2
Attīra avokado un sagriež mazos kubiņos, pievienojot laima sulu, sāli un čili.
3
Novāra paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes vārošā ūdenī. Olas atdzesē un nomizo, tad pārgriež uz pusēm.
4
Porcijas kārto, liekot jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.
Lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVakariņu idejasBērnu ballītes ēdieniVārīšanaPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasAvokadoLaimsLasisOlīveļļaPaipalu olasČiliŠalotes sīpoliFinn Crisp sausmaizītessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit