Foto: Publicitātes foto
Rūpējoties par savu veselību, zivis būtu ieteicams iekļaut ēdienkartē vismaz divas reizes nedēļā. Piemēram, lasis ir īpaši bagātināts gan ar omega-3, gan ar taukos šķīstošiem vitamīniem (A, E, D), satur daudz olbaltumvielu un visas nepieciešamās neaizvietojamās aminoskābes. "Rimi" gardēdis, šefpavārs Normunds Baranovskis skaidro, kā ātri un vienkārši pagatavot laša tartaru gardai uzkodai.
20Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

180 glaša fileja (bez ādas un asakām)30 gšalotes sīpols4 gsāls4 gmalti melnie pelnie pipari5 golīveļļa60 ggrieķu jogurts250 gavokado mīkstums6 glaima sula2 gčili pipari4 gab.paipalu olas40 gsausmaizītes "Finn Crisp"

Pagatavošana

1

Lasi sakapā, pievienojot olīveļļu, sāli, piparus. Sakapā šalotes sīpolus un sajauc ar lasi.

2

Attīra avokado un sagriež mazos kubiņos, pievienojot laima sulu, sāli un čili.

3

Novāra paipalu olas precīzi 2 minūtes un 30 sekundes vārošā ūdenī. Olas atdzesē un nomizo, tad pārgriež uz pusēm.

4

Porcijas kārto, liekot jogurtu, laša tartaru, avokado, paipalu olu pusītes un sausmaizītes.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!