Foto: "Pērle" publicitātes foto

Nestreb tik skaļi – tā reiz bērnam teikusi katra māte. Protams, ja vien tu neesi audzis Japānā. Vai tu zināji, ka Japānā strēbšana netiek uzskatīta par nepieklājīgu uzvedību pie galda? Jebkurā gadījumā, izlem pats – strebt vai nestrebt. Bet mēs apsolām, ka ramen nūdeles ar pīli ir vairāk nekā garšīgi! Recepti iesaka "Pērle".

  • Dažādus noderīgus buljonā vārīšanas noslēpumus un knifiņus uzzināsi, izlasot šo rakstu.
  • Šajā rakstā uzzināsi, kā pareizi cept pīles krūtiņu, lai tā nezaudētu sulīgumu, bet, lūk, te skaidrojām, kā izcept sulīgu vistas fileju.
14Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 2
500 mlbuljons (pīles vai vistas)2 citronzāles stiebri1 anīsa zvaigznīte1 gabaliņš ingvera saknes (3 cm)1 pīles vai vistas fileja100 grīsu nūdeles2 olas4 pakčoja vai Ķīnas kāposta lapas rapšu eļļa "Pērle" cepšanai sezama sēklas čili sīpolloki kinza (koriandrs) grauzdēti, sasmalcināti zemesrieksti

Pagatavošana

1

Ielej buljonu katlā, pievieno citronzāli, anīsu, ingveru. Vāra 30 minūtes.

2

Pannā ielej eļļu, liek cepties pīles vai vistas fileju un cep 10 minūtes.

3

Uzvāra rīsu nūdeles, sekojot norādēm uz iepakojuma. Gatavās nūdeles iemērc aukstā ūdenī.

4

Uzvāra un noloba olas.

5

Ielej bļodās buljonu, pievieno rīsu nūdeles, fileju, kas sagriezta sloksnēs, nedaudz kāposta lapu un uz pusēm pārgrieztas vārītas olas.

6

Pasniedzot pārkaisa ar lokiem, koriandru, čili šķēlītēm, zemesriekstiem un sezama sēklām.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!