10Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 tasesdzērvenes1 buntīte sīpolloku1 buntīte kinzas vai pētersīļu1 gabaliņš ingvera saknes (3-4 cm)0.5 glāzecukurs1 čili pipars pēc garšassāls1 laims (sula un miziņa)3 ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Dzērvenes pārlasa, noskalo. Ķiplokus nomizo. Laimam norīvē miziņu, izspiež sulu. Ingveru nomizo, sagriež mazākos gabaliņos. Sīpollokus sīki sakapā.
2
Visas sastāvdaļas, izņemot sīpollokus, liek virtuves kombainā un sablendē viendabīgā masā.
3
Liek bļodā, pievieno lociņus, samaisa, pārklāj ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz vismaz stundu, lai pa šo laiku ievelkas visas garšas.
Lai labi garšo!
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemDārzeņu un sēņu uzkodasDažādas uzkodasLaimsAugļu un ogu salātiUzkodu mērcesDzērvenesLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit