20Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
8 gab.Lieli šampinjoni2 ĒKmalta cūkgaļa gab.sīpols100 gsiers (pēc izvēles)1 ĒKmajonēze1 gab.olas2 ĒKaugu eļļa1 šķipsnasāls1 šķipsnamelnie pipari ķiploka daiviņas
Pagatavošana
1
Šampinjoniem izgriež kātiņus (nemet tos ārā, vēl noderēs) un noņem "svārciņus".
2
Cepešpannu ieziež ar eļļu un izkārto uz tās sēņu cepurītes. Liek pannu līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī.
3
Kamēr cepurītes "apžāvējas", uz pannas eļļā apcep sagrieztus sēņu kātiņus, sīpolus un malto gaļu. Pieber šķipsniņu sāls un piparu.
4
Bļodiņā sarīvē sieru, pievieno majonēzi un olu. Visu sajauc.
5
Izņem no krāsns sēnes, un katrā cepurītē ieliek nedaudz sagrieztu ķiploku, karoti apceptās maltās gaļas un virsū kārtīgu karoti siera masas.
6
Cep 20 minūtes, kamēr siers kļuvis zeltains.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni bērniemZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasDārzeņu un sēņu uzkodasGaļas uzkodasAugu eļļaCūkgaļas maltā gaļaMelnie pipariOlasSiersSēnesĶiplokiSēņu ēdieniviegliMajonēzeSīpoliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit