10Minūtes
8Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 fenhelis2 apelsīni1 neliels baltais sīpols olīveļļa melnās olīvas pēc garšaspiparmētras, pētersīļi vai kinza malti melnie pipari sāls
Pagatavošana
1
Apelsīnus nomizo, atdala "filejas". Kā to paveikt, uzzini, noskatoties šo video pamācību. Fenheli un sīpolu sagriež plānās šķēlītēs, izmantojot dārzeņu mandolīnu vai virtuves kombainu. Ja vēlas, var sasmalcināt arī pāris sulīgus seleriju kātus, jo arī tie lieliski iederēsies šajos vienkāršajos salātos.
2
Bļodā liek fenheli, sīpolus, apelsīnu "filejas", pievieno kapātus zaļumus, sāli, piparus, olīveļļu un visu apmaisa ar divām karotēm vai ar rokām. Garšai un aromātam var pievienot nedaudz rīvētas apelsīna miziņas.
3
Liek bļodā, pievieno olīvas un pasniedz kā atsvaidzinošu piedevu zivs, teļa gaļas vai pastas ēdieniem.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasApelsīniFenhelisGaršvielas un garšaugiOlīveļļaPipariDārzeņu salātiviegliSīpoliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādesOlīvassals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit