9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
80 gkvinoja1 gab.burkāni1 gab.sīpoli2 gab.seleriju kāti2 gab.ķiploka daiviņas2 ĒKtomātu pasta1 ldārzeņu buljons pēc garšaseļļa cepšanai pēc garšaspesto
Pagatavošana
1
Sagriež sīpolu, burkānu, seleriju kātus, sasmalcina ķiploku un visu apcep katliņā.
2
Dārzeņus pārlej ar karstu buljonu, lai tie ir nosegti. Turpina vārīšanu līdz dārzeņi ir pusmīksti.
3
Kvinoju noskalo tekošā ūdenī un ber katlā, zupu vāra 15 minūtes līdz kvinoja gatava.
4
Beigās pievieno tomātu pastu, sāli un piparus. Lej šķīvjos un pievieno karoti bazilika pesto.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBurkāniEļļaKvinojaPestoSelerijasTomātu pastaĶiplokiDārzeņu zupasviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniDārzeņu buljonsIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit